Biblia sau Coranul ?

by PREOT TEODOR on May 31, 2012 · 3 comments


Recomand cititorilor să dea citire acestui articol, bine documentat,  care va da şi mai multă lumină asupra subiectului “Biblia şi Coranul”.

O confruntare fara prejudecati

Pe bătrânul continent şi mai apoi in Lumea nouă, încă de acum doua secole, „inalta critica" s-a opintit sa erodeze istoricitatea si autenticitatea Bibliei. Scepticismul scolii de la Tübingen s-a multiplicat prin corifeii teologiei liberale, ca Rudolf Bultman si Paul Tillich. Ciudat lucru: in timp ce musulmanii sunt tot mai dispusi sa moara pentru onoarea Coranului si a Profetului, crestinii se disociaza tot mai mult de Sfanta Scriptura, indiferenti sau manati de un duh de rejectie fata de temelia care le-a modelat istoria culturii si a civilizatiei – Biblia.

Citeşte întreg articolul aici.

Trimite prietenilor tăi:

Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex
 • tabyta

  Pacat, mare pacat!Cand ei isi promoveaza “valorile”, noi capitulam pe zi ce trece.
  Ca fapt divers, cei de la F.C. Barcelona au scos de pe stema lor, crucea, pentru a nu-i apostrofa pe musulmani.Ce au facut musulmanii?Si-au dat jos luna?Nuuuuuu!!!

  Domnul sa ne ajute sa ii ramanem, Lui, credinciosi!

 • http://crestinism-islam.com Preot Teodor

  Amin sora Tabita!

 • ULTIMUL PROFET

  Inconstienta politicienilor Europei[cei de stanga mai ales!]adeptii multisubculturalismului cretin,asa zisul internationalism tembel,care a permis invadarea batranului continent cu milioane de primitivi fanatici mahomedani,urmasi ai destrabalatului talhar pedofil arab,intemeietorul terorismului islamic,va duce in final la disparitia civilizatiei iudeo-crestine europene,daca nu se iau masuri drastice de stopare a invaziei inapoiatilor din Asia si Africa,cei care se ploconesc spre orasul Satanei…considerandu-l “sfant” pe dementul terorist arab!

Previous post:

Next post: